top of page

Tjänster

Mitt mål är att få fler att resa hållbart med tåg. Jag hjälper därför alla aktörer som vill förbättra tåg och järnväg, det kan vara tågoperatörer, lobbyorganisationer, miljöorganisationer, politiker eller andra intresseorganisationer. Jag hjälper också destinationer som nås med tåg och vill synas som tågdestinationer. 

Förbättra reseupplevelsen

Jag brinner för att det ska vara enkelt och lustfyllt att resa med tåg. Tyvärr är det inte alltid så idag. Därför vill jag hjälpa dig som är tågoperatör att förbättra resan. Det gör jag dels genom att testa hur det är att resa med er men också genom att rådfråga mitt community, Tågsemestergruppen, om vad det tycker och önskar sig. Utifrån detta gör jag ett förslag på hur ni kan förbättra er reseupplevelse. 

2

Hålla inspirationsföredrag

Vill er organisation lära er om hur ni kan gå från flygskam till tågskryt eller vill ni nå ut till allmänheten med smarta tågsemestertips? Eller vill ni bara ha koll på trenderna i tågsvängen, kanske veta mer om tågsemestergruppen. Jag kommer gärna till er och håller föredrag. Jag har redan hållit en massa sådana: På bibliotek och konferenser för taxfreebranschen, miljöorganisationer, studieförbund med mera. 

3

Marknadsföra tågupplevelser eller tågdestinationer

Vill ni veta hur ni ska marknadsföra er tågupplevelse eller destination. Med djupa insikter från 150 000 tågsemestrare hjälper jag er att ta fram initierade kampanjer.

4

Lobbyarbete

Vill ni få flera politiker intresserade av att satsa på järnvägen? Jag hjälper er med lobbyarbetet och tar hjälp av mitt community för att hitta de rätta argumenten. 

4

Gruppresor

Jag ordnar gruppresor med tåg för kunder men också egna gruppresor. Håll utkik här och i mina kanaler!

bottom of page