top of page
  • Skribentens bildSusanna Elfors

Nu startar jag Railway Queen

Uppdaterat: 3 okt. 2022

År 2014 startade jag Tågsemestergruppen på Facebook. Idag har den 150 000 medlemmar och är Sveriges största community för tågresande. Den har systergrupper i flera andra länder och har väckt uppmärksamhet i media världen över med artiklar och inslag i media från Australien till Japan. Under några år drev jag tågföretag med en kompanjon där vi arrangerade stora events gruppresor och mycket mer. Sedan kom pandemin och det ena ledde till det andra och nu startar jag upp på nytt på egen hand. Railway Queen är i första hand ett konsultbolag och en marknadsbyrå som hjälper tågoperatörer, destinationer och intresseorganisationer att få fler att resa hållbart med tåg. Därtill håller jag inspirationsföredrag och tänker också börja verka som influencer med inspirerande reseinlägg i olika sociala kanaler.


Det känns jättespännande och jag har redan ett projekt på gång i samarbete med forskarvärlden. Nu vill jag gärna äta lunch mer er alla som också vill bidra till att fler reser hållbart med tåget. Vad sägs om en lunch på Centralen?


501 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page